Jump to content

Kumppa

Registered
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kumppa

 • Rank
  Clan Friend
 1. Kumppa

  Menopelit

  Noniin nyt alkaa näyttään asialliselta tämäkin topic. 8) Itel käytös sedän hyundai i20 mut panostan noihin kakspyörisiin polkumasiinoihin enemmän. Työmatkat paljo rauhallisempia ku ei tarvi olla tappamas ihmisiä ruuhkassa Kyllä se työmatkapyöräily on kivaa vaihtelua varsinkin sen jälkeen kun 30km suunta suhaa pari kertaa päiväs 8kk vuodessa autolla. Kerkee kyllästyyn siihen reittiin. Pyörä vie vaan tuplasti enemmän aikaa, mutta kyllä se alle tuntiin menee. Tällästä ite käytän: Projekti: https://www.dropbox.com/s/cvtp0kbywr9wa ... 1.JPG?dl=0 Tilauksessa ja kuumottelee jo saada et pääsis myös jotenkuten talvisin ajaan muutenkin kun hallissa: http://www.canyon.com/_en/roadbikes/bike.html?b=3620
 2. Kumppa

  Menopelit

  Noniin nyt alkaa näyttään asialliselta tämäkin topic. 8) Itel käytös sedän hyundai i20 mut panostan noihin kakspyörisiin polkumasiinoihin enemmän.
 3. vuodet vierii, rune pysyy
 4. Ainakin pari vuotta sit joidenkin henkilöiden kohdalla sodat sai keuhkot haukkaamaan happee ja veren kiertämään melkein samaan tahtiin kuin aerobinen liikunta. Tiiä sit onko tilanne muuttunu.
 5. Ei kyl puhettakaan et ite jaksais yli tunnin aerobista liikuntaa ilman hiilareita. Joskus tulee epähuomiossa jätettyä hiilarit tyystin pois ja sen huomaa lenkillä kun veto loppuu täysin.
 6. sämpylä mis välis kanaa ja salaattia
 7. Kumppa

  Vaalit

  Ongelma on lähinnä se et suomalaisia on vaikee saada töihin vähän huonompiin hommiin niin niitä tarvii. Sen takia ulkomaalaisia on paljon siivoojia, bussikuskeina ynm. En siis puolusta maahanmuuttoa mut toi on vaan fakta. En oo viel päättäny ketä äänestän mut pari ehdokasta olis Persuista ja Keskustasta. Luultavasti päätän vasta siinä äänestyskopissa.
 8. :bangbang: Vissiin suihkuttivat liian kaukaa tota kaasua et pysty jatkaan? Tosin kyllä tollanenkin satsi tuntuu aika kurjalta kun laittoivat sen verran runsaasti.
 9. Kumppa

  Kaistan nopeus

  http://www.speedtest.net/result/1206297249.png 24/2 löytyy. En ymmärrä miten nykysella palveluntarjoojalla ei oo mahdollista saada 100/10 tänne vaikka niiltä löytyy sellanen. Sonera kyllä tarjoo tänne samanlaista niin menee kesällä vaihtoon kun sopimuskausi päättyy. Muuten tän pitäisin mut jos kerran samaan rahaa saa soneralta ton 100/10.
 10. Tottakai säälin kun nyt tilanne räjähti siellä käsistä ja reaktori 4 tulessa. Uutisissa tulee just ohjeita et miten pitää toimia lähiseudoilla.
 11. Kesällä aika harvoin eillei joku muu keitä. Talvellakaan ei voi sanoa päivittäin, sanoisko nyt ~10 kuppia viikossa.
×
×
 • Create New...