Jump to content

Kaakamel

Registered
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kaakamel

 • Rank
  Clan Friend

Profile Information

 • Location
  Loviisa
 • IRC
  kaakamel/kaak

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NIiin oliks täällä ketään? Tos pelis tuntuu tarvii teamia vähä väliä.... lvl 25 warlock ny Noggenfogger.
 2. Vitun sekava peli alkuun.. ny Noggenfoggerilla 14lvl warlock
 3. Ei ole kuvii eikä videoita mut PS1 paras ikinä oli Syndicate Wars ja takapihan Tekken!!!
 4. jaa-a jos laittas sit lataukseen.....
 5. En ole koskaan miitannut ketään, mutta jos jonku olisin joskus halunnut tavata niin varmaa AhdisteluPanda ja Laiskimus olis ollu aika kärkisijoilla
 6. Muistatteko kun joskus oli tiukka prayersääntö? Mitä se sillon oli, muistaakseni aikoinaan ku flaidas niin ei saanut käyttää mitään protect from melee/magic/ranged prayereitä. Tää oli siis sillon vuonna nakki ja makkara. Muistan et jos susta oli kuva et käytit niin lensit vittuun klaanista Oliks se niin vai muistanko väärin?
 7. En ole ikinä pelannu WOW.... Onks worth kokeilla ja kauheestikko joutuu grindaa? Millanens PVP täs on?
 8. En ihan tarrkkaan muista mutta varmaan aikoinaan oilin varmaan ainoita FOOLS jäseniä kenellä oli lapsia. Tossa juttelin erään FOOLSsin kans ja kertoi et silläkin on jo jälkikasvua. Mielenkiinnosta kysynkin onko muilla FOOLS jr:iä jaloissa pyörimässä. Itsellä vanhin jo Kuopioon muutti opiskelemaan ja nuorempi on lukion kakkosella.. Nuorempikin täyttää jo 18 ens maaliskuussa. Aika on kyllä menny nopeesti lapsien kanssa. Täs ny laksiskelin pikaseen et kyl varmaan moni on siinä 30 molemmin puolin. Itsehän olin merillä töissä kun liityin tänne, myöhemmin jäin sitten maihin töihin kun lapset kasvoi ja eivät halunnee minun enään laivalle lähtevän. Nyt ollaan satamassa oltu töissä siitä asti (en oikeen muualta saa duunia, kun on merenkulkualan koulutus). Ihan olen tyytyväine ollut elämään tähän asti, tottakai niit ylä ja alamäkiä on ollu. Edelleen naimisissa saman naisen kanssa kun viimeksikin parisuhdehan on kyllä kovastikkin välillä työstöä vaatinut. Runehan tuli sillon aikoinaan kuvioon mukaan, kun lapset synty. Ei voinu ryyppää ja rellestää enään samalla lailla vaan piti keksiä illoille ja viikonlopuille muuta tekemistä. Eksyin silloin Classicin pariin mutta pianhan tuli sit tää päivitetty versio. En muistaakseni Classiccia kauheesti kerenny räpläämään kun vaihdoin uudempaan. Peli alkoi jäämään taka-alalle kun lasten harrastukset alko viemään paljon aikaa ja rahaakin piti saada ylitöiden merkeissä. Nyt kun lapset vanhempia, tuli hieman kaupungillakin pyörittyä ja reissattua, mutta alkaa kyllä aika olla ajanu ohi mun baarikeikoista. Enemmän istuskellaan kaveriposukass jonkun luona iltaa kun lähdetään radalle. Nyt oon täs pelaamisestakin taas innostunut kun kaukosäätimen käyttöoikeus on aika kiven takana... Siinähä se olis tiivistettynä. PS:Rillitki pitäs ostaa ku ei enää nää pientä tekstiä, mutta en ole jaksanu hommaa..
 9. En oo koskaan pelannu WOWia.....
 10. https://cdn1.imggmi.com/uploads/2019/9/26/042286bb5b4cfa274b7b31673b8be9af-full.png Tossa huomasin kuukausi sitten et voi pelaa puhelimella kun etin jotain muuta appia (en enää muista mitä :D) Pikkunen runekipinä siitä synty ja nyt äheltäny tälläsen accon. Aattelin vähä aikaa pitää hauskaa low lvl pk ja sit ehkä nostelis vähä statseja. Paljon on vuosien saatossa näköjääm pelissä muuttunu ja itemeitä tullu lisää. Et saa antaa vinkkejä gearin ja muunkin suhteen. Voi myös addailla pelissä jos kiinnostaa höpistä. Enään en jaksa ihan kiukulla vääntää mut aika paljon menny kyl Gelinorissa aika joo en osaa kuvaa enää laittaa jaaniin acco on: PullTheLever
 11. Lopetin pari vuotta sitten... Liikaa puolalaisia... Melkein kaikki 10-tierin tankit on mitä siihen mennessä julkastu.
 12. Mitäs vittua? Hittaa +300???? vai näinkö mä väärin..
 13. no hö, pystyyks entanglee ja snaree f2p?
×
×
 • Create New...