Jump to content

ArchDimmu

History Of Old Style
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ArchDimmu

 • Rank
  Relic

Profile Information

 • Location
  Virrat
 • IRC
  ArchDimmu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Isosti hattu päästä kaikille jotka näin hurjan pitkään tätä on pyörittänyt näin loistavalla menestyksellä. Kävin pyörähtääs pelissä ja näytti olevan 19 vuotta accountin luomisesta (näytti joku muuttaneen tän kymmenen vuoden aikana hahmon nimenkin Dimmu 666 > Supsuttaja. Liekö joku saanut jostain salasanan tai jotain). Tääkin palsta piti perinteisesti käydä lukaisemassa ja vähän tunteetkin nousi pintaan viestejä lukiessa. Paljon tuttuja nimiä. Tsemppiä kaikille!
 2. Opiskelin elektroniikka-asentajaksi tekemättä päivääkään niitä töitä. Armeijan jälkeen sotilasuralle ja lähes 7 vuotta ammattisotilaana. Tämän jälkeen (vuodenvaihteessa) jätin vihreet ja aloin hyvinvointialan yrittäjäksi, jota nyt takana vuosi. Omakotitalo, vaimo ja kaksi lasta (2-vuotias ja 7kk ikäiset pojat). Harrastuksina klassinen bodaus. terveiset niille ketkä muistaa;)
 3. ArchDimmu

  Army

  Pieni - suuri maailma.. Siitä puheenollen vois lähteä Kankaanpäähän uimahan..
 4. ArchDimmu

  Army

  Oot kans joutunu insinöörien kaatopaikkaan. Vissiin siirtojärjestelmälinjalla? Myöskin siellä vielä jouluun asti (toki aivan eri hommis), kunnes jatkuu taas työt Niksulassa. Nimim. Yks niistä häiriötä aiheuttavista kessuista, joita sielä ny pyörii viestikoulun ympäristös. Auk/Siirto/Linkki :] 23.12 loppuu Riksussa ja sitten 27.12 pitäs olla takasin Niksulassa Väitän että vietiin teidän joukkue uintiviestissä eilen! Ei helevetti ;D olitko sinäki siinä En osannu ees aatella, kun sielä edellisenä päivänä "reenailemassa" olin. Silti omalla osuudella vielä oltiin johdossa:) (Kun alotin kärjen) Meijän triathlonisti ei toki lopussa pelastanu päivää, näppärän kirin se kyllä veti. Hyvänä tekosyynä on hyvä väittää, että meidän valinnanvaran vahvuus oli 5/7, ku teillä komppania Vähä samaa voi sanoo rykmentin esinkunnasta.. Eikä ollu pelkästään operatiiviselta. Sama homma, 22. pv loppuu kurssi ja takasi töihin. Te ette taida YVI:llä pelata, vaan ALVI:lla?
 5. Lappeenranta/Lahti/Riihimäki, Maavoimien sotilasammatillinen opintojakso, kuuluu työnkuvaan - saa palkkaa
 6. ArchDimmu

  Army

  TJ ~12000 Takana 1175
 7. ArchDimmu

  Army

  Oot kans joutunu insinöörien kaatopaikkaan. Vissiin siirtojärjestelmälinjalla? Myöskin siellä vielä jouluun asti (toki aivan eri hommis), kunnes jatkuu taas työt Niksulassa. Nimim. Yks niistä häiriötä aiheuttavista kessuista, joita sielä ny pyörii viestikoulun ympäristös.
 8. ArchDimmu

  D2 Lod

  Nyt lopahti kiinnostus Lodiin kohtuu suurien pelisessioiden myötä. Jos joku halua ostaa 4 kpl Lodi accountteja, 4 cd-key settiä, 15 kpl +80lvl ukkoja 3kpl +90lvl, + mahdoton määrä muuleja accounteilla noin 15 kpl enigmoita, muutama coh, 2 muulia täynnä hrs + älytön määrä kalliimpaa kamaa.
 9. ArchDimmu

  D2 Lod

  Kaikki vaan Lodia pelaileen, meikän sorkkaki kohtapuolin 80. Se on muuten Enigma millä teletään.
 10. ArchDimmu

  D2 Lod

  No pääasia ny lähinnä oliki että löytää näitä ketkä vielä lodia pelailee.
 11. ArchDimmu

  D2 Lod

  No tervehdys immeiset! Sitäpä vain että kiskooko kukaan tätä mystisen hienoa peliä enää? Jos kiskoo niin lisäilkääpä "Kersmantti" sinne kaverilistaan, buustia olis ihan mukava saada Ja muutenkin tuosta kun viimeks LoDia tuli kiskottua niin on vierähtäny jo lähelle kymmenen vuotta niin muutamat ammattisalaisuudet tulisivat myös tarpeeseen
 12. ArchDimmu

  Dataluolanne

  http://img258.imageshack.us/img258/1534/noranurkka.jpg
 13. ArchDimmu

  Instrumenttisi?

  Edit: Ehämmä näitä foorumeita osaa enää ees käyttää. Ja enkä voi ees poistaa viestejä
 14. ArchDimmu

  Instrumenttisi?

  Pianoa soitin joku 9-10 vuotta, lopetin varsinaisesti n. 5 vuotta sitten.
 15. Etkai sentään ole maadoitusta vetäny jostain takaloosterista eteen asti. Vedä se kiinni verhoilun alla olevan jonku mutterin alle (hiot maalipintaa vähäsen poies), jos tuommonen nyt maadotuksesta johtuu.
×
×
 • Create New...