Jump to content

Ilzu

History Of Old Style
 • Content Count

  3,229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ilzu

 • Rank
  Tier III

Profile Information

 • IRC
  Ilzu

Recent Profile Visitors

344 profile views
 1. Pelaamiset ja aktiviteetti loppu mun osalta jo vuoden 2014 aikoina, mutta aina välillä on tullut vilkuiltua että miten porukalla menee. Melko hyvin tiivistetty Foolsin tärkeitä vaiheita tuossa postissa. Tulee myös mieleen BH/CWA aika joka oli meille vaikeeta, kun peli muuttui eikä ehkä oltu ihan niin valmiita niihin muutoksiin kun jotkut muut klaanit. Uskomattoman hauskoja hetkiä on ollut tietenkin myös, aina Sabun "GDS WEST" huudoista lähtien. Porukkaa on tullut ja mennyt mutta todella paljon hyviä kavereita täältä sai aikanaan joista moni jo lopettanut. Harmi sinänsä mutta mukava ollut nähdä että on tullut uutta porukkaa sisään ja pitänyt Foolsin menoa aktiivisena. Tsemppiä vaan kaikille jatkoon. Olis ihan mukava päästä johonkin TS tai mikä nyt nykyään onkaan käytössä jauhamaan paskaa vanhojen konkareiden ja miksei uudempienkin kanssa.
 2. Ilzu

  Ilzun blogi

  Joo eli blogi täytti viime kuussa 10 vuotta ja sitä ajattelin tässä vähän juhlistaa.
 3. Ilzu

  Ilzun blogi

  Bump ettei blogi vajo kuolleisiin.
 4. Ilzu

  Ilzun blogi

  Bumppii ettei mun topic nyt tipu iha unholaa
 5. Ilzu

  Kanipeli.

  Perhana ku ei vaa tuu sitä ennätystä
 6. Ilzu

  Matkustus?

  Aika paljon tuli lapsena reissattua ympäri Eurooppaa ja jonkun verran muuallakin. Viime vuonna kiertelin kolme viikkoa autolla Yhdysvalloissa sektorilla Nevada-Arizona-California-Oregon-Washington (osavaltio ei siis se kaupunki) ja helvetin hauskaa oli kyllä. En oo aiemmin Usa:ssa käyny muualla kun New Yorkissa joskus mutta toi viime vuoden reissu oli varmaan paras koko elämän aikana. Seattlessa sitten majailin jonkun aikaa sukulaisten kanssa. Kiinnostas jonkun verran lähteä takas ja tällä kertaa etelään Missisippi-Alabama-Texas ym alueille mutta tohon tarvis sitten taas sen muutaman viikon että kehtais lähteä. Vituttavin paikka missä varmaan on tullu käytyä on ollu Intia, joskus 10 vuotta sitten. Saatanan likasta ja haisevaa joka paikassa ja mikää ei vittu toimi ja kaikki yrittää kusettaa. Ei ikinä enää takas, jotkut tykkää mutta ite en jäänyt kaipaamaa. Aasiasta Japani vetää jonkun verran ja Vietnam. Jonkun verran kiinnostaisi myös käydä vanhoissa itä-blokin maissa (lähinnä Ukraina, Valko-Venäjä, Moldova, ehkä Kaukasuksella Azerbaidzan, Armenia jne) ja joku tommonen reissu oliskin tarkotus saada ehkä aikaan vielä tän vuoden puolella jos vaan ehtii.
 7. Lordin ja Lesen kans hassuttelu joskus aikoinaan, loistavaa aikaa ja samal jengil Tölkin härnäämine. Ja se ku Jolletzu tankitti 100 opsia junioreit spiders-gds-spiders ja viel takas gds ja 10 kierrost sen ympäri. Lisäks kaikki legendaariset huudot ja äänitykset esim tää: Harmi ettei nykysellä koneella oikeen oo mitään vanhoja juttuja tallessa.
 8. Ilzu

  Ilzun blogi

  mitäs tääl riehutaa Kyl näyttää nyt vahvasti siltä että runetukset on mun osalta takanapäin
 9. Joo hyvi meni ja iha hauskaa oli pitkästä aikaa vaik kerran kuolinki.
 10. Ilzu

  Ilzun blogi

  bumb ei mul oo mitää päivitettävää mut aattelinpa nyt muute vaa postata
×
×
 • Create New...