Jump to content

Hiqpo

History Of Old Style
 • Content Count

  2,121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hiqpo

 • Rank
  Relic

Profile Information

 • Location
  Lahti
 • IRC
  Hiqpo/Hiqpoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se päivä koitti sittenkin. Hieno historia ja "legacy", ei vastaavaa varmaan ole nettipelien historiassa jos ottaa saavutukset ja lähes kahden vuosikymmenen dominoinnin ja olemassaolon huomioon. Respect.
 2. Hiqpo

  How about it

  vaihtaaks kukaan rs3 rahaa osrs gpks? Mietin et myisin kaiken rs3 pankista vek. Pelaako rs3 edes kukaan tai onko tiedossa mitää syytä tulevaisuudes enää pelata sitä ?
 3. täytyy alkaa selaamaan 8) täs hyvä kertoo vaik vähä laajemmin et tälläi mistään mitään tietämätön vois hiffata ideaa: eli mikä on nightmare zone ja mitä sielä voi afkata ja miten ?
 4. Moi, viimekerrasta on ihan hieman aikaa joten jeesatkaas miestä mäessä kun oon ihan kuutamolla et miten olis optimaalisinta levytellä mitäki. - Jos nyt alkuun esim magea haluisin kehittää niin mitkä olis parhaat vaihtoehdot a ) afkaten/spläshäämäl ja b ) jotain isohkoja mörköjä lahdaten joilta vois vaikka jotain loottiaki tippua ? - Range, sama kysymys ku ylempänä. - Entäs mitä skillejä kannattaa alkuun kehitellä ja miten, eli mitä skillejä tarvii jotta pääsee tekemään jotain tärkeitä questeja ? - Mitä questeja kannattaa tehdä ja missä järjestyksessä ? - Heittäkää mitävaa perus vinkkejä miten lähen etenee, mitä enemmän afkattavaa ni sen parempi
 5. Hiqpo

  How about it

  No stoppin' hp 20 def 15 mage 40 (H)
 6. Hiqpo

  How about it

  Vittu dark wizard tappo matkal varrokkii ku luin foorumeita...
 7. Hiqpo

  How about it

  Moro http://imgur.com/a/gfeyV
 8. Enpäs ehtinyt ollenkaan paikalle :I Hyvä ettei tullu kuitenkaan turpakeikkaa
 9. _Vähän_ myöhäs mut kiitokset vaan onnitteluista..
 10. Hiqpo

  F2p pk 25.11

  I want #1 gmt back and i want it bad ~ Sooz
 11. Itellä prakas netti joskus kahdeksan jälkeen enkä tiedä toimiiko vieläkään, nyt kirjotan tätä koulun koneella... Täytyy käydä DNA-liikkeessä vittuilemassa vaihteeks. Mutta näköjään vituiksmen.
 12. Ainii mahtavan illan kruunas vielä target lootti Klonkulta, ancient statuetti ja joku millin edestä roinaa, eli ilmaset 6m... Ei jääny ollenkaa paskempi jälkimaku tästä illasta... Ng matalaks ja bankki kasvo kivasti =).
×
×
 • Create New...