Jump to content

Unwiii

+Council
 • Content Count

  1,522
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Unwiii last won the day on March 20 2020

Unwiii had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Unwiii

 • Rank
  Tier I

Profile Information

 • IRC
  unwiii

Recent Profile Visitors

998 profile views
 1. Moneydupe rollbackia odotelles
 2. Unwiii

  Last Man Standing

  Hype kuoli jo ekas lms betas ja rewardit on näköjää shittier.
 3. Ihan mukavat suomiscenen eläkevuodet täällä tuli vietettyä. Suosittelen miittien järjestämistä vähintää kerran vuodessa, todettu hyväks keinoks pitää kuolleen runeklaanin community ja kaverisuhteet hengissä.
 4. Nyt voidaa sotii Downfallii taas cwa.
 5. Hajonneen crystal shieldin protection valuee on laskettu, jotta muut itemit menevät yli Eli crystal shieldi ei prottaa enää ballistan yli?
 6. Kuulin että Jaldraocht pyramidin tunnelit ovat aika kapeita myös. Ja multia.
 7. Jännä voima asetelma tuo "ainut klaani joka pärjää Reign of Terrorille". Ei me pärjätä niille, vaan aivan toisin päin. HE eivät pärjää meille. Eivät ole pärjänneet enää pariin vuoteen. Vahva "ykkös" imago on ainoa asia josta Rot haluaa pitää nykypäivänä kiinni, tätä ne eivät kuitenkaan halua tehdä pelissä vaan nimenomaan siellä twitterissä ja muilla tavoin 'pelin ulkopuolella'. Esimerkiksi mielenkiintoinen tuo sun aloituspostaus kun alat puhumaan jostain Ekin kuolemasta ja tarinasta. Voitko vähän valaista lisää miksi toit tuon asian esille? Hauska fakta että Rot on ottanut Ekin silmätikukseen twitterissään. Kaveri ylennettiin viime keväänä johtoportaaseen Foolsissa jonka jälkeen Rot hakkeroi Ekin runescape accountin (yrittäen jotenkin pelotella meidän uusia jp jäseniä) käyttäen Jagexin työntekijää apunaan joka jäikin asiasta kiinni ja sai potkut ja joutui poliisinkin kanssa tekemisiin. Vähän kitkeryyttä ehkä heidän riveissään kun Eki käy aktiivisesti esimerkiksi heidän Latvialaisia jäseniä tappamassa Revenant luolasta kun nämä käytännössä Venezualaisten tapaan elannookseen tappavat revenantteja siellä. 2-3 vuotta sitten Rot kertoi miten he pyörittävät pelin jokaista osapuolta. Multi, single, dmm. Pitivät myös Jagexin rahaturnauksia tekosyynä ottamatta vastaan meidän cwa matched sotia. Taisi joku Pedro niminen Rot member minullekin suoraan joskus Zybezissa sanoa että "we only care about jagex events now". Jännä miten tuo muuttui heti kun menettivät inside miehensä Jagexissa ja meidän memberit saivat sotia ilman ddos hyökkäyksiä. Eivät ole penniäkään voittaneet sen jälkeen ja me $63,000 dollaria. Divine Kings onkin mielenkiintoinen jengi ja vielä mielenkiintoisempaa miten sinun kaltaisesi arvoista kiinni pitävä soturi on sen riveihin liittynyt. Kannattaa historiankirjat avata ja miettiä millaista agendaa johtajasi suljettujen ovien takana puskee.
 8. Voitettiin juuri $21,000 turnauksesta johon meidän 100+ memberiä laittoi ~100h työtuntia. Voitettiin turnauksen molemmat multiosuudet vaikka meitä vastaan oli koottu 600 miehen alliance. Klaani vastaan klaani aktiviteetti on meille vähän tylsää kun ei meille pärjää enää edes usean klaanin alliancet. Lisäksi ainut tapa joilla he meitä haluavat lähteä haastaa on 1-item/rag geareissä outlastaamaan meidän timezonen ulkopuolella. Matched ops sodat sodittiin silloin kun klaanit uskalsivat meidät niihin vielä haastaa. Nykyään ei ole RoT tai muukaan isompi klaani hyväksynyt meiltä cwa sotaa yli kahteen vuoteen. Piiloutuvat mielummin cwa tiimien taakse. Jos haluut tarkemmin tutustua klaanimaailman aktiivisuuteen niin parhaiten tämä tapahtuu astumalla sinne Wildernessin puolelle ja toteamaan että kyllä me siellä vielä hallitaan omaa timezonemme täysin. Twitterien, klaanien foorumien ja muiden propaganda portaalien lukemisen voi jättää omaan arvoonsa. Aktiviteettia aktivitettiia vaan sinnekkin.
 9. Mielenterveysongelmista kannattaa mennä puhumaan päteville alan ammattilaisille.
×
×
 • Create New...