Jump to content

Silver1

Legendary
 • Content Count

  5,084
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Silver1

 • Rank
  Shalamonti

Profile Information

 • Location
  Oak's lab
 • IRC
  S3lvah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ois menny puolet mökistä ohi jos ois tehny siel. Oli kyl yks parhaimpii questei täs pelis, miinus "Valopuzzle Strikes Back"
 2. Hyvät SOTE-uudistukset taas, kiitti näist
 3. Gotta catch 'em all, grats Sit ootellaa updatee jossa voi yhdistää petit wildernessiks (leijuva miniatyyri koko wilestä)
 4. En aatellu ottaa uutta addiktiota vanhan tilalle. Mieluummin joku peli jota jaksaa pelata max pari tuntii tavallisena päivänä.
 5. Paljon on mitä vois sanoa omanki täällä vietetyn ajan jälkeen... mutta jätän toistaiseks kaiken sen pois korostaakseni vielä tätä yhtä asiaa: Klaaniscenen ja RuneScapen päivät on vääjäämättä luetut. Nettipeliks tää on säilyny hyvin pitkään pystyssä ja aktiivisena, mutta ennemmin tai myöhemmin sen aika koittaa, niin ku on käytännössä jo jonkin aikaa sit clan scenelle tapahtunut. Jotta me vältettäis sama lopputulema, pitää tehä kunnon irtiotto pelistä kun siitä vielä on ponnistusalustaks. Cruise ja mökki on ollu hyvä alku tälle. Oli se sit opiskelu-, työ- tai peliporukka, harvat yhteisöt on pystyny tähän temppuun että pysyis yhdessä senkin jälkeen ku se ennen pitkää päättyvä yhdistävä tekijä on ohi. Mutta vielä harvempi on pystyny siihen kaikkeen mitä me ollaan tehty täällä ja jopa irlissä. Jos halutaan että Fools ei oo sidoksissa skenen kohtaloon, tää on tärkeä askel tässä vaiheessa. Suurkiitokset kaikille näistä vuosista (ja ne kruunanneesta ikimuistoisesta mökistä), ja toivottavasti niitä on vielä edessäkin.
 6. Silver1

  2277

  Myöhäiset onnittelut! Seuraavaks 99 bankstanding
 7. Victory by forfeit
 8. Silver1

  HML+

  Hyvin pelattu
 9. Saiko kukaa ostettuu TB halval ku tuli vääjäämätön market panic(?)
 10. Max run regen rate saavutettu (source:) https://oldschool.runescape.wiki/w/Energy#Recovering_energy
 11. Silver1

  Blandis vs Blissi

  Laitoin viimeks viinan sekaan natriumhydroksidia, eli: Putki-Reiska
 12. Helsinkiläiset tiedemiehet ovat löytäneet mullistavan tavan saada tuloksia vähällä kuntoilulla. Lue lisää >>
×
×
 • Create New...