Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Silver1

  Ollaan vanhoja jo :D

  Ei jälkikasvua vaikka useemmalla ikätoverilla onki jo, mut kohta on 1.5 vuotta ollu "kesän ajan hoitokissa" jonka omistajat ei sit voinukaa ottaa sitä takas. Ei siinä mitään, perheest löytyy nyt 2 karvaista urosta.
 3. Ei oo 2200 kaukana, gz
 4. Earlier
 5. Jaakarhu

  moi :)

  Nice to see you guys in London! Was fun to catch up/meet you
 6. unsubasin viikko sit ja comeback vast phase 3. noggenfoggeril löytyy taikuri
 7. Roni

  Ollaan vanhoja jo :D

  Tukka takana, elämä edessä.
 8. Hired

  Ollaan vanhoja jo :D

  Mul on 4kk poika
 9. Mole

  Ollaan vanhoja jo :D

  no runee runee
 10. rondi

  Ollaan vanhoja jo :D

  nice oon sun nuoremman lapsen ikänen
 11. On worth grindaamaan joutuu, mut ei oo samanlaista aivotonta ja vammasta ku runes pvp on 100000/5
 12. clientit liian op mut onneks basiliskit ei ollu
 13. The Fremennik Exiles Feedback Changes Runefestit lähestyy, joten update poikkeuksellisesti tänään keskiviikkona Basilisk Knight Improvements Liian helppoja tappaa kuulemma t neekerit Lisätty samanlainen hyökkäys kuin Jormungardilla = kivetyshyökkäys Lisäksi et voi enää safespottaa ilman, että ritarit alkavat riehumaan magicilla Ja vielä buffatut statsit ennen combat 182, hp 200, ASDM 150, max hit 16, deffat +25 stab slash magic jälkeen combat 204, hp 300, ASDM 186, max hit 20, deffat +30 stab slash magic Fremennik Exiles Tweaks Basilisk Knightit löytyvät slayer skill guidesta Superiorit tottelevat nyt samanlaista despawn mekaniikkaa kuin muutkin Fremennik Shield jota käytetään Fremennik Isles questissa, on uudelleennimetty koska vammaiset eivät erota kyseisen ja toisen samannimisen shieldin eroja Lunar Glassin voi nyt tehä sillein, että tarvittavat Astral runet otetaan runepussista Kaksi kielioppivirhettä korjattu questidialogissa RuneFest 2019 ALKAA PERJANTAINA, HYPE IS REAL In Other News PVP ROTA ON NYT B:ssa Ensouled elf headit ovat reworked World map osaa nyt kertoa että Kourendin katakombin luoteisosassa olevat lohikäärmeet ovat brutaaleja venytysvirhe 3rd age druidic robe bottomissa korjattu Mobile en tajunnu mut jotain sliderii &lumen Tosiaan, runefesteillä tullaan hyvin todnäk. julkaisemaan seuraavan 12kk planeja OSRS:ään STAY TUNED
 14. En ole ikinä pelannu WOW.... Onks worth kokeilla ja kauheestikko joutuu grindaa? Millanens PVP täs on?
 15. En ihan tarrkkaan muista mutta varmaan aikoinaan oilin varmaan ainoita FOOLS jäseniä kenellä oli lapsia. Tossa juttelin erään FOOLSsin kans ja kertoi et silläkin on jo jälkikasvua. Mielenkiinnosta kysynkin onko muilla FOOLS jr:iä jaloissa pyörimässä. Itsellä vanhin jo Kuopioon muutti opiskelemaan ja nuorempi on lukion kakkosella.. Nuorempikin täyttää jo 18 ens maaliskuussa. Aika on kyllä menny nopeesti lapsien kanssa. Täs ny laksiskelin pikaseen et kyl varmaan moni on siinä 30 molemmin puolin. Itsehän olin merillä töissä kun liityin tänne, myöhemmin jäin sitten maihin töihin kun lapset kasvoi ja eivät halunnee minun enään laivalle lähtevän. Nyt ollaan satamassa oltu töissä siitä asti (en oikeen muualta saa duunia, kun on merenkulkualan koulutus). Ihan olen tyytyväine ollut elämään tähän asti, tottakai niit ylä ja alamäkiä on ollu. Edelleen naimisissa saman naisen kanssa kun viimeksikin parisuhdehan on kyllä kovastikkin välillä työstöä vaatinut. Runehan tuli sillon aikoinaan kuvioon mukaan, kun lapset synty. Ei voinu ryyppää ja rellestää enään samalla lailla vaan piti keksiä illoille ja viikonlopuille muuta tekemistä. Eksyin silloin Classicin pariin mutta pianhan tuli sit tää päivitetty versio. En muistaakseni Classiccia kauheesti kerenny räpläämään kun vaihdoin uudempaan. Peli alkoi jäämään taka-alalle kun lasten harrastukset alko viemään paljon aikaa ja rahaakin piti saada ylitöiden merkeissä. Nyt kun lapset vanhempia, tuli hieman kaupungillakin pyörittyä ja reissattua, mutta alkaa kyllä aika olla ajanu ohi mun baarikeikoista. Enemmän istuskellaan kaveriposukass jonkun luona iltaa kun lähdetään radalle. Nyt oon täs pelaamisestakin taas innostunut kun kaukosäätimen käyttöoikeus on aika kiven takana... Siinähä se olis tiivistettynä. PS:Rillitki pitäs ostaa ku ei enää nää pientä tekstiä, mutta en ole jaksanu hommaa..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...